Leverandør til den professionelle akupunktør

Som professionel akupuntør ønsker du sandsynligvis at kunne give dine patienter den bedst mulige behandling, samtidig med at du kan drive en sund og overskudsgivende forretning. Begge disse formål vil vi gerne være med til at opfylde.

Vi er en mindre udbyder af akupunkturartikler som lever af et godt og nærværende forhold til vores kunder. I vores produktsortiment finder du akupunturartikler i en rigtig god kvalitet til lave priser. To vigtige betingelser for at du som akupunktør kan drive en sund og overskudsgivende forretning.

Med baggrund i mere end 20 års praktisk erfaring indenfor udøvende akupunktur, har vi en erfaring og indsigt som er nødvendig, for at kunne udvælge de bedste produkter til prisen. Med udgangspunkt i vores faglighed kan vi stå inde for alle vores produkter.

Vi har selektivt udvalgt vores sortiment, men er der et produkt i vores sortiment som du mangler, er du altid mere end velkommen til at ringe til os. Så vil vi sammen med dig finde det produkt som bedst passer til dit behov. Vi vil nemlig ikke kun være din leverandør, vi ønsker også at være din samarbejdspartner, som kan hjælpe dig med at give dine patienter den bedst mulige akupunkturbehandling, samtidig med at du kan drive en sund og overskudsgivende forretning.

Med håb om et fremtidigt godt samarbejde

Acuneedles